Mix&Match kleuren en materialen in je interieur

4 interieur styling tips om je huis gezelliger te maken

Met Kussoo willen we het voor iedereen eenvoudig maken om je interieur te stijlen en zo meer sfeer in huis te krijgen.

Interieurstyling lijkt lastig maar dat is het niet!

Met deze 4 tips breng je eenvoudig meer sfeer in je interieur;

Mix & Match
Mix & Match de materialen en kleuren die jij mooi vindt. Je huis hoeft er niet uit te zien zoals in de bladen, het is belangrijker dat je interieur er zo uitziet als jij wilt en zoals jij het mooi vindt. Een mix van materialen en kleuren is ook nog eens helemaal van deze tijd. Hou jij bijvoorbeeld van vintage items maar ook van modern en strak? Deze twee stijlen gaan prima samen!

Decoreren in groepen
Zowel met kussens als met fotolijstjes kun je eenvoudig groeperen zoals dat heet. Maak op de bank een aantal groepen van verschillende formaten of juist van verschillende kussens voor een warm en knus effect. Fotolijsten of lijsten met artwork in verschillende formaten kun je heel mooi bij elkaar decoreren aan de muur, het hoeven niet perse duo van 2 te zijn om symmetrie te creëren.

9 manieren om je fotolijsten op te hangen

Less is More
Hou bij het decoreren en het gebruik van woonaccessoires de regel in gedachten; Less is More of ook wel; Overdaad schaadt en dit geldt ook voor woondecoratie en accessoires. Kies liever voor een groot object wat een statement maakt, dan voor vele kleine objecten. Vele kleine woonaccessoires maken het al vrij snel rommelig.

Planten
Planten zijn onmisbaar in het interieur, ze zorgen voor rust en sfeer. Heb je een hoek, waar je eigenlijk niet weet wat je er mee moet? De kamerplant is de beste oplossing.
Verschillende kamerplanten in terracotta potten.

Bronvermelding; Foto 1; planetedeco.fr. Foto 2; cellardoormagazine.co.uk. Foto 3 via Pinterest. Foto 4 via Pinterest. Klik op de foto voor de juiste link.

Comments (1)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *