Stoel met een aantal fluwelen kussens

En de winnaar is?!?!?!?!

De winnaar van de Kussoo Ontwerp Wedstrijd is bekend! 

We hebben veel mooie en leuke ontwerpen mogen ontvangen in de afgelopen weken. Het was voor ons niet eenvoudig om een winnaar te kiezen.


Bij het kiezen van het winnende ontwerp hebben wij een belangrijke criteria gesteld, het kussen moet naadloos aansluiten bij de continu collectie van Kussoo.

Kussoo Continu Collectie

De collectie van Kussoo is een continu collectie, wat betekent dat we niet ieder seizoen een geheel nieuwe collectie samenstellen. Wij kiezen ervoor om steeds nieuwe stijlen en kleuren toe te voegen, die ook daadwerkelijk een toevoeging zijn aan de reeds bestaande collectie.

Winnaar

Het winnende ontwerp wat goed aansluit bij de Kussoo collectie is een ontwerp met strakke grafische lijnen en frisse kleuren, ontworpen door Amanda.

Amanda wint haar eigen ontworpen kussen en daarbij mag ze een aantal bijpassende kussens uitzoeken.

Tweede prijs

Een ander ontwerp waar we ook zeer gecharmeerd van waren is een stijlvol klassiek ontwerp van de The Eeksfamily, deze heeft de tweede prijs gewonnen; The Eeksfamily mag een aantal kussens uitzoeken.

Het was erg leuk om te zien welke kleuren en ontwerpen er binnen kwamen. Wellicht volgt er in de toekomst een volgende ronde.

Vanaf oktober zijn er weer nieuwe kleuren beschikbaar en is ook het winnende ontwerp te koop! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen binnen Kussoo.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *