3 tips om het voorjaar in huis te halen


Het is officieel lente en de zon laat zich van zijn zonnige kant zien. De bloesem staat in bloei en alles ruikt weer lekker buiten. De lente inspireert altijd om meteen je huis ook weer lente fris te maken. Kussoo staat voor sfeer in huis met deze 3 tips haal je een voorjaar sfeer in huis.

Kies voor kleurrijk
De zon schijnt vaker en het is langer licht dat betekent ook meer licht in je interieur, waardoor kleuren mooi tot hun recht komen. Kies voor kleurrijke woonaccessoires of een kleurrijke muur, voor het voorjaar in je interieur.
De kleur van het jaar van Histor is QuietClearing, een mooie diepgroene tint een levendige kleur. QuietClearing is een mooie basis kleur groen voor op de muur, combineer met gele woonaccessoires. De combinatie geel groen staat garant voor een positief gevoel en lentesfeer.
Een bos kleurrijke bloemen op tafel en klaar.

petrol-muur

Lichte Stoffen en Prints
De dikke wol gebreide plaids kunnen terug in de kast, kies in plaats hiervan voor lichte plaids. Kies voor katoenen of linnen stoffen in een lichte kleur voor meer licht in je interieur. Voor een echte voorjaars toevoeging aan je interieur kies voor een kussen met een kleurrijke print. Heb je net mooie fluwelen kussens voor op de bank? Combineer deze met een katoenen sierkussen met een print.

Natuurlijk licht en planten
In het voorjaar kunnen de dikke gordijnen weer verder open en wellicht vervangen worden voor lichtere dunnere gordijnen. Laat zoveel mogelijk natuurlijk licht je woonkamer binnenkomen en zet een paar mooie groene planten in bijvoorbeeld de vensterbank. Groene planten zorgen voor een fris gevoel in je interieur. Planten zijn eigenlijk een onmisbaar in je interieur.
2 leuke planten voor in de vensterbank zijn de Stippen Begonia en de Pilea Pannenkoekenplant.

planten-voorjaar

bronvermelding afbeeldingen; Foto 1; Histor.nl, Foto 2; Fleur.nl 


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd