Verzenden en retourneren


Bezorgen NL

Kussoo laat de artikelen tot 30 kg bezorgen door DHL.

- Verzenden pakket basis (onverzekerd). 
  Boven de € 50,- gratis, daaronder € 4,95

Bij bezorging door DHL zijn de bezorgvoorwaarden van DHL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Kussoo, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de klant de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de klant binnen 48 uur na ontvangst van het pakket contact op te nemen met Kussoo middels e-mail of het contactformulier.

Bezorgen België, Duitsland & Luxemburg

Voor verzending naar België, Duitsland en Luxemburg berekend Kussoo de volgende kosten;

- Verzenden pakket basis (verzekerd).
  Boven de € 50,- gratis, daaronder € 7,95

Levertijd 

Kussoo streeft ernaar dat bestelde producten welke uit voorraad leverbaar zijn binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst betaling worden aangeboden. 

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. 

 Afhalen

U kunt uw aankopen ook gratis bij ons afhalen. Voor het afhalen graag een afspraak maken via info@kussoo.nl. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag op onderstaand adres:

Kussoo
Gezellenstraat 8
3861 RD Nijkerk

Retouren & Zichttermijn / herroepingsrecht

Hoe retourneer ik een product: Het is jammer als de kussens net niet bij het interieur passen maar dat kan natuurlijk gebeuren. De producten kunt u retour sturen naar: Kussoo | Gezellenstraat 8 | 3861 RD Nijkerk. Stuur ook even een mail naar info@kussoo.nl zodat wij weten dat er een retour onderweg is. 

Zijn er retour verzendkosten: Volgens onze voorwaarden kunt u het pakket terugsturen op eigen kosten. Zodra wij het pakket in goede orde ontvangen hebben storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De spullen dienen in de originele verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden. Indien de zaken bij de klant zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kussoo.nl. Na ontvangst van de retour zending draagt Kussoo er zorg voor dat binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag aan de klant wordt terugbetaald.

Het herroepingsrecht geldt niet voor:

- goederen die door de Kussoo tot stand zijn gebracht overeenkomstig      specificaties van de consument.

- die duidelijk persoonlijk van aard zijn