5 Tips hoe je naturel tinten combineert in je interieur


Je ziet het overal, in de winkels, op de socials, op Pinterest, naturel tinten zijn helemaal hip in de woonkamer en keuken. Eigenlijk in het hele interieur. Dus óók voor je slaapkamer is het zeker heerlijk om fijne zachte tinten en stoffen te gebruiken.

Olijfgroene sierkussens met beige kussens vierkant en rechthoekig

Maar hoe combineer je die tinten nu in je huis? Dat ligt eigenlijk een beetje aan waar jij zelf van houdt. We stelde een lijstje voor je samen met 5 ideeën. Hier komt ie...

1. Naturel, naturel, naturel

Ga jij het liefst voor serene rust in je huis? Combineer dan verschillende kussens in naturel tinten met elkaar in kleuren zoals beige, zand, bruin, champagne en ecru. Accessoires in dezelfde kleuren, lichte meubels en gordijnen. En jij zit voortaan helemaal zen op de bank.  

 

2. Scandinavische look

Combineer naturel tinten met natuurlijke houtsoorten voor een Scandinavische look. Zo tover je je woonkamer om in een gezellig en licht interieur.

Scandinavisch interieur moodboard met naturel tint sierkussens en plaid

 

3. Japandi look

Ga voor de Japandi look...Scandinavisch design met de tijdloze elegantie van Japan. Combineer lichte neutrale kleuren met eco materialen, bamboe, rotan, jute en sisal. Voeg er een zachte kleur zoals lichtblauw aan toe. En een bonsai boompje als finishing touch.  Japandi stijl moodboards met beige sierkussens katoen en linnen

 

4. Roze

Roze combineert heel fijn met grijs, beige en ecru. Je zorgt voor rust maar brengt toch wat extra vrolijkheid toe aan het geheel. Roze geeft je ook een gevoel van energie en dat kunnen we wel gebruiken in de lente :)

 Roze sierkussens met beige kussens voor woonkamer, slaapkamer interieur

 

5. Combineer met warme kleuren

Als je toch van wat meer leven in de brouwerij houdt, kies dan intens warme kleuren bij je neutrale tinten, bordeaux, okergeel of olijfgroen mengt prachtig!

 Bordeaux sierkussens met beige kussens voor woonkamer, slaapkamer interieur

Okergele sierkussens met beige kussens voor woonkamer, slaapkamer interieur
Ga jij voor neutraal dit voorjaar? Je gaat zien dat als je alleen al de kleuren van je kussens en plaids eens veranderd in één van bovenstaande tips dat je interieur meteen een hele nieuwe sfeer krijgt!
Kijk voor meer inspiratie ook eens op onze Pinterest pagina!
Succes en veel plezier.
Kussoo dé webshop voor mooie kussens en woonaccessoires

Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd