De interieur box van.........


Interieurstyling is leuk om te doen maar ook een vak apart. Wie wil er nou niet een mooi stijlvol interieur a la VTWonen? Het kan behoorlijk wat tijd kosten om alles bij elkaar te zoeken wat een mooi geheel vormt. De een vindt het leuk om te doen en de ander laat het liever aan iemand anders over.

Bij Kussoo willen we je graag helpen bij het stylen van je interieur. Wij nemen het tijdrovende zoeken naar woonaccessoires voor je uit handen. Je kunt bij ons terecht voor al je interieur vragen.

Rianne wilde graag nieuwe sierkussens voor op hun grote bank maar tegelijkertijd wilde ze ook wel eens een nieuwe sfeer creëren in hun interieur.
De bank die ze hebben is een zeer grote hoekbank en heeft een lichte grijs groene kleur.

Rainne had 2 belangrijke styling vragen voor ons;

Hoe creëer ik een nieuwe sfeer in ons interieur? Ik wil een nieuwe look maar niet bakken met geld uitgeven.

De bank die blijft, welke kleur kussens past het beste bij onze grijs/groene hoekbank?

Voordat wij aan de slag gingen om een interieurbox samen te stellen hebben wij eerst goed naar de foto’s gekeken. Voor iedereen die een Kussoo interieurbox besteld ontvangen wij eerst graag een aantal foto’s van de huidige situatie. Zijn er bijvoorbeeld items in je interieur die voor jou heel belangrijk zijn, zoals een schilderij aan de muur?

Voor deze box zijn we uitgegaan van de kleuren die al aanwezig waren in het interieur en dan niet de in het oog springende gele muur, maar juist de mooie rood tinten van de flamingo ixi aan de wand en in het nieuwe vloerkleed.

Bank-in-woonkamer
Situatie VOOR styling met Kussoo interieur box

We hebben een aantal sets van sierkussens samengesteld die bordeaux rood en roze als hoofd kleur hadden aangevuld met mooie grijze fluwelen basic kussens en een leuke print voor een speelse eenheid. Naast de sierkussens zaten er ook een aantal sfeermakers in de box om het een geheel te maken, zoals kaarsen standaards en een windlicht. Uiteraard inclusief de bijpassende kaarsen.
Zie hier het eindresultaat:

roze-rode-fluwelen-kussens-op-bank
Situatie NA styling met Kussoo interieur box

In iedere box die wij persoonlijk samenstellen zit een uitgebreide omschrijving van hoe de verschillende woonaccessoires mooi met elkaar te combineren zijn.

Wil jij je interieur ook een nieuwe look geven? Of heb je vragen over welke kussens er het beste bij je bank past? Vraag het ons! Je kunt altijd bellen of mailen of een berichtje sturen via whatsapp.

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd