De styling van een Scandinavische bruiloft


Met het voorjaar en de zomer op komst is het trouwseizoen weer in volle gang.

Af en toe doen we bij Kussoo ook projecten, onlangs deden wij de styling van een bruiloft op de mooie locatie de Buitenplaats in Amerongen.

bruiloft
Fotografie Sharon Willems

Scandinavische Bruiloft
Het thema was Scandinavisch met als accentkleur rosé goud. Geen voor de handliggende combinatie want bij de Scandinavische stijl denken we vaak aan wit, pastel kleuren en strakke lijnen. Maar juist door de rosé gouden accenten toe te voegen, kreeg de met name witte locatie een warme uitstraling.

rose goud

De bloemen werden verzorgd in samenwerking met Marleen van Flowermoment. Ook hierbij werd gewerkt met rose, rood, en groen.

backdrop-bloemen

De ceremonie vond plaats in de Orangerie, hierbij kozen we voor lantaarns en groen langs het loop pad om de wit grijze ruimte wat warmte te geven. In de grote ramen met mooi natuurlijk licht, kozen we juist weer voor bloemstukken met veel rood en roze om kleur toe te voegen.

ceremoniezaal

Door foto’s van het bruidspaar in de diverse ruimtes neer te zetten voegen we een persoonlijk accente toe. De vele kandelaren met kaarsen zorgden voor de juiste sfeer tijdens het Diner Dansant.

bruiloft-decoratie

Alle accessoires, kussens en plaids zijn uit Kussoo collectie. Heb jij ook een styling vraag? Vraag het ons gerust.


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd