Het favoriete interieur item van Michelle


Mensen vragen mij vaak of ik mijn interieur regelmatig verander omdat ik in de woonaccessoires zit. Eigenlijk valt dat heel erg mee.

'Thuis vind ik het fijn om rust te hebben en te ontspannen'. 

Ik heb een basis thuis en af en toe verander ik iets in de accessoires maar niet vaak. Wel verander ik elk seizoen de kussens op de bank, af en toe wisselen van kleur geeft je woonkamer meteen een andere uitstraling.

Wat ik niet kan missen en absoluut favoriet is een plaid op de bank. Als ik op de bank zit heb ik altijd graag een plaid over mij heen. Op dit moment is de zachte cirkel plaid uit de Kussoo collectie mijn favoriet.

De Tuin
Tijdens de mooie dagen breng ik graag veel tijd door in de tuin. Een grote tuin is altijd een droom geweest en sinds 1,5 jaar heb ik er één. Het is nog steeds ontdekken met de groene vingers maar ik word er steeds handiger in.

loungebank-tuin-sierkussens

De slaapkamer
Een sfeervolle slaapkamer vind ik ook belangrijk. Achter het bed werk ik met een wandpaneel met behang, zodat als ik een ander printje wil dit makkelijk kan veranderen.

achterwand-bed-palmprint-behang


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd