Hoe breng je eenvoudig meer sfeer in je interieur?


Met Kussoo willen wij het voor jou eenvoudiger en leuker maken om je interieur te stylen. Dat is een van de redenen waarom wij bijvoorbeeld kussens per set verkopen.

Interieur vragen
Vaak krijgen wij vragen van klanten over kleurgebruik en andere styling kwesties. Een van de meest gestelde styling vragen aan ons is; ‘Hoe kan ik meer sfeer aanbrengen in mijn interieur?’

Kussoo sfeer sets
Naar aanleiding van deze vraag, ontstond bij ons het idee voor de Kussoo Sfeer Sets, een set die gelijk voor meer sfeer in je interieur zorgt. Onze nieuwe sfeer sets bestaan uit sierkussens of een plaid met daarbij passende woonaccessoires in de vorm van stijlvolle kaarsen standaards en/of windlichten. Kaarsen zijn bij uitstek de manier om meer warmte en gezelligheid te krijgen in je interieur, en kaarsenstandaards een van de meest sfeervolle woonaccessoires. Daarom hebben wij gekozen voor de combinatie van kaarsenstandaards en sierkussens.
We leveren alle sets inclusief bijpassende kaarsen, zodat je meteen gezelligheid kan creëren.

Kussoo-sfeerset-kussen-kandelaar-kaarsen

De sfeer sets zijn niet alleen leuk voor je eigen interieur maar ook leuk om aan iemand cadeau te doen. We hebben sets in verschillende prijsklassen samengesteld.

Wil jij je interieur een totaal nieuwe look geven? Lees dan ons blog over onze andere service de Kussoo make over box.

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd