Nieuwe kussens en nieuwe kleuren bij Kussoo


De Kussoo collectie is uitgebreid met nieuwe kleuren en nieuwe kussens. We werken niet met een standaard voorjaars of najaars collectie, omdat wij van mening zijn dat kussens niet seizoens gebonden zijn.

Het uitgangspunt van de Kussoo collectie is dat alle sierkussens onderling met elkaar te combineren zijn.

Dit keer hebben wij zowel een pastel tint als een nieuwe stof namelijk ribfluweel toegevoegd.

Pastel
Pastel tinten nemen hun intrede in het interieur, wij hebben de mooie pastel tint mintgroen toegevoegd aan de Kussoo collectie. Mintgroen is een zacht frisse kleur, een kleur om mee te combineren. Deze zachte groene kleur combineert mooi met onze roze kussens voor een pastel look in je interieur.
Wil je een iets neutralere combinatie met de kleur mintgroen, combineer dan met grijze sierkussens en om wat extra warmte toe te voegen aan het geheel. Kies voor rose gouden of pastel woonaccessoires zoals kandelaars bijvoorbeeld.
De mintgroene sierkussens zijn verkrijgbaar in 5 verschillende varianten.

kussoo-kussens-fluweel-mint

Cognac kleur
Cognac is een warme stijlvolle kleur passend in vrijwel ieder interieur, omdat deze warme kleur eenvoudig te combineren is met vele andere kleuren. Wij hebben de kleur cognac toegevoegd in een ribfluwelen variant. De ribfluwelen stof geeft dit kussen een warme en tegelijkertijd ook stoere look. Combineer cognac met grijs of voor een kleurrijkere look met teal. 

Kussoo-kussen-corduroy-cognac
Ribfluweel – Corduroy
Nieuw in de Kussoo collectie is de stof ribfluweel. Ribfluweel is een katoenen stof van geribd fluweel, ook wel corduroy genaamd.
De corduroy stof geeft de kussens een stoere look. De nieuwe ribfluwelen sierkussens zijn uitgevoerd in formaat 40x60cm en verkrijgbaar in de kleuren; roze, donkerblauw en grijs en cognac.

kussoo-kussen-corduroy
Uni Fluweel
Fluwelen kussens zijn favoriet bij Kussoo, naast het rechthoekige formaat van 40×60 cm hebben we nu ook uni fluwelen kussens in een mooi groot vierkant formaat van 50×50 cm in 6 verschillende kleuren. Een vierkant uni kleur kussen vormt de basis voor een mooie kussen combinatie.
De uni fluwelen sierkussens in formaat 50×50 cm zijn verkrijgbaar in de kleuren;
grijs, mint, olijfgroen, okergeel, roze, teal.

kussoo-sierkussen-fluweel-uni
Mix & Match
Alle kussens uit de Kussoo collectie zijn met elkaar te combineren – Mix & Match dus. En aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn, zullen er continu nieuwe combinaties online komen.

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd