Waarom teddy kussens in je interieur een goed idee zijn


Kussen-Soft-ecru-groen-lichtoranje-mosterd-roze-45x45-cm

Op straat zie je steeds vaker winterjassen in teddy stof (ja hoor, ik heb er zelf ook één) ...je bank kan ook mee doen met deze trend! Dus gingen wij op zoek naar de perfecte Teddy kussens met hoogpolige structuur als aanvulling op de Kussoo collectie. En of ons dat gelukt is! Kijk je even mee, dan stel ik ze aan je voor.

Dot en Teddy
Dot is echt een dotje! Een oud-roze geweven kussen van 45x45 cm met een grote zachte ecru stip zorgt voor een verrassend effect. De soft Teddy kussens in roze, groen, mosterd en licht oranje zijn altijd klaar voor een knuffel. Dit kussen met kwastjes van 45x45 cm is een echte aanwinst op de bank. 

Kussenset-Rainbow-en-Soft-okergeelKussen-Diamant-roze-35x55-cm

Rainbow en Diamant 
Jouw bank wordt ook vast vrolijk van de iets grotere Rainbow (50x50 cm) met haar mooie regenboog patroon. Combineer met een zachte Teddy in mosterd of leg daar een Diamant kussen voor, in maat 35x55 cm met gezellige franjes en geometrische banen bij voor een knus gevoel. 

Romi en Bélen 
Net als onze collega Romi, is licht oranje kussen Romi met zigzag banen en franjes op iedere punt een echte gezelligerd. Haar vriendin Bélen in ecru, in maat 40x60cm met geometrische strepen ligt er graag naast. 

Kussen-Alba-lichtgrijs-lichtoranje-roze-45x45-cm

Alba
Ik vind dat alle kleuren, soorten en maten prima samen gaan, maar als het voor jou een beetje too much is...combineer dan een wat drukker kussen met Alba in maat 45x45 cm. Je hebt keuze uit 3 verschillende kleuren, licht oranje, lichtgrijs en roze.

Alba is geweven in slub. Dit zijn de bobbeltjes in de stof die zijn ontstaan doordat is geweven met garens in verschillende diktes. Door dunne en dikke garens te gebruiken ontstaat er een unieke en onregelmatige textuur van de stof. Dit maakt van sierkussen Alba een speciale dame.

Kussen-Eye-oranje-35x55-cmEye
Wil je er nog een echte eye-catcher aan toevoegen? Fluweel oranje kussen Eye in maat 35x55 cm zie jij niet alleen direct liggen, ook zij kijkt je, met haar geborduurde oog, aan vanuit de bank. 


En samen noemen we ze de Cosy Collectie, omdat er niets gezelliger is dan een bank vol zachte teddy kussens! Liggen ze binnenkort in jouw interieur? 

Cosy-collectie-Kussoo_sierkussens

Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd