Welk kussen kies ik voor op mijn bank?


Met sierkussens kun je gemakkelijk sfeer en kleur aanbrengen in je interieur. Maar welke kussens kies je voor op je bank, waar moet je op letten?

Blauwe en roze kussens op de bank
Kleurgebruik
Het belangrijkste is om er op te letten dat de verschillende kleuren sierkussens die je kiest, bij elkaar passen en binnen je interieur passen. Kijk goed welke kleuren je nu in je interieur hebt en welke kleuren je daarvan wilt accentueren. Bekijk of je kleurcombinaties kunt maken met het vloerkleed wat je hebt, of een plaid. Heb je bijvoorbeeld een favoriet schilderij met bepaalde kleuren, kijk dan welke daar mooi bij aansluiten en kies sierkussens in die kleur.
Je kunt kiezen voor 2 verschillende kleuren, of kies voor 1 kleur in verschillende tinten zoals donkergroen met een lichtere kleur groen. Is de gekozen accentkleur een zeer uitgesproken kleur, zoals bijvoorbeeld okergeel, combineer deze dan met meer basis kleuren zoals grijs.

Materialen
Mix & Match niet alleen met kleur maar ook met materiaal of met details. Combineer bijvoorbeeld een uni fluwelen kussen met een fluwelen sierkussen met een gestikt patroon. Een kussen met een uitgesproken patroon of print kan een mooi eye-catcher zijn voor in je interieur.

Formaat
Groot & Klein. Sierkussens zijn er in vele verschillende maten die je onderling goed met elkaar kunt combineren. Door verschillende maten te combineren ontstaat een dynamisch effect op de bank in je woonkamer. 

Inspiratie
Blijft de kussen keuze lastig voor je en wil je persoonlijke kussen inspiratie ontvangen? Mail ons dan een foto van je bank via info@kussoo.nl en wij helpen je graag.

Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd