Wie is Michelle


Vandaag een persoonlijk blog over Michelle van Kussoo.

Creatief
Mijn creativiteit kan ik kwijt in de ontwikkeling van onze collectie. Hiervoor doe ik inspiratie op op internationale beurzen, tijdschriften en social media.

Ondernemend
Naast Kussoo ben ik al vele jaren zelfstandig ondernemer. Met mijn andere bedrijf Wonen Bij Mi werk ik in opdracht voor andere bedrijven. Voor hen stel ik collecties samen op het gebied van interieur. Daarnaast heb ik een aantal shop in shops o.a. bij Loods 5. Juist de combinatie met het online avontuur van Kussoo en offline verkopen is voor mij de uitdaging.

Avontuurlijk
Zowel voor werk als privé reis ik graag. Voor werk ben ik regelmatig in India. Dat is altijd weer een avontuur op zich. In mijn vrije tijd ga ik zo vaak als mogelijk op vakantie. Tijdens mijn laatste reis heb ik 3 weken rondgetrokken in Sri Lanka, een prachtig eiland!

Rommelig
Ik ben nog steeds dol op ouderwetse opschrijfboekjes, hierin noteer ik al mijn To do lijstjes. Het wordt wellicht wel eens tijd voor een digitale versie, maar ik ben toch een beetje nostalgisch. Mijn werkwijze oogt wat ongeorganiseerd, maar dit is mijn manier van overzicht houden.

Kussoo
Binnen Kussoo ben ik verantwoordelijk voor het samenstellen van de collectie, website onderhoud en de administratie, niet mijn favoriete bezigheid maar het hoort erbij ☺. Bij het ontwikkelen van een collectie draait het niet alleen om welke kleuren en stoffen we gaan gebruiken, ook het contact met leveranciers is daarbij een groot onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Heb je nog meer vragen aan mij of wil je graag advies ontvangen op het gebied van interieur styling of weet je niet welke kleur en goed staat op je bank? Bel, mailof stuur een berichtje via WhatsApp.


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd