Wintertijd is gezelligheid


kussens-kandelaren-sfeer-in-huis

Drie tips om je woonkamer sfeervol te maken
Nu de dagen weer korter worden en de avonden langer is het fijn om thuis lekker te cocoonen. Zeker in deze bijzondere tijd is het meer dan ooit belangrijk om in een fijn thuis te zijn. In dit blog deel ik drie tips om van je woonkamer een sfeervolle plek te maken. Als de basis van je interieur goed is, kun je met kleine ingrepen een groot verschil maken. Zoals door het toevoegen van accessoires.

Een warme plaid is een musthave
De allergrootste musthave wat mij betreft is een warme plaid. Zelf lig ik eigenlijk altijd onder een plaid op de bank te kijken naar mijn favoriete series. Ik ben fan van Spaanse series, ze zijn soms een beetje fout, maar dat maakt het extra leuk. Ook vind ik het inspirerend om naar series en films te kijken met retail historie of ondernemerschap.

Mijn Netflix tips:
Velvet
Las chicas del cable
45 Revoluciones
Vivir sin Permiso
Coise Mais Linda
Mr Selfridge
Selfmade

De plaid waar ik momenteel mee cocoon, is extra groot wat heel fijn is als mijn vriend er is want dan passen we er samen onder. Je snapt dat er bij hem op de bank inmiddels ook één ligt 😉.

Kaarsen geven instant sfeer
Kaarsen zijn natuurlijk onmisbaar in deze tijd. Het fijne van kaarsen is dat ze zacht licht geven en daardoor zorgen voor instant sfeer. Zelf ben ik fan van dinerkaarsen, ze zijn stijlvol en met verschillende kandelaren kun je een mooie setting creëren. Nu de feestdagen eraan komen is het ook leuk om eens te kiezen voor een kaars in een andere vorm, bijvoorbeeld een kerstboompje.

Kandelaar-goud-zwart-sfeer
Combineer meerdere kandelaren in huis

Lekker wegkruipen op de bank tussen sierkussens
Los van een plaid is het natuurlijk ook fijn om lekker te leunen op sierkussens op de bank. Wissel verschillende formaten af. Wist je dat een kussen in maat 30x50 cm heel fijn is voor in je nek. Met onze kussensets hebben wij al voor je nagedacht welke maten het beste met elkaar combineren. Handig toch? Door te kiezen voor natuurkleuren, zoals olijfgroen, cognac of oranje krijgt je interieur een warme uitstraling.

Het is alweer november, dus we gaan nu écht een koudere periode tegemoet. Tijd dus om van je huis een fijn thuis te maken. Want ook dat helpt om een winterblues te voorkomen. Met deze tips ben jij er klaar voor om warmte en gezelligheid in huis te halen! En hoe fijn is het om van je favoriete film of serie te genieten in een warme en knusse omgeving? Mij doet het in ieder geval altijd goed. En als jullie nog leuke tips hebben voor een film of serie dan hoor ik het graag!

 

 

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd