Zo haal je buiten naar binnen


De lente is begonnen en langzaamaan kunnen we al lekker buiten zitten in het zonnetje of af en toe buiten lunchen. Tijd dus om ook je tuin gezellig te maken, maar vergeet daarbij ook niet om buiten naar binnen te halen.

Met deze eenvoudige tips haal je gemakkelijk de natuur in je interieur.

Groen
De kleur groen is de kleur van nu voor het interieur, zo is de kleur van het jaar van Histor een mooie intens groene kleur genaamd Quiet Clearing.
Er zijn verschillende manieren om de kleur groen toe te voegen aan je interieur. De eenvoudigste manier is groene planten. Kies voor verschillende type groene planten in groot en klein. Het voordeel van groene planten is dat ze weinig onderhoud behoeven.

Een andere eenvoudige manier om meer groen in je interieur te brengen is groene woonaccessoires. Wil je meer groen in je interieur en zijn enkel planten en woonaccessoires niet voldoende, kies er dan voor om een muur groen te verven in bijvoorbeeld de mooie kleur van Histor Quiet Clearing. Deze diep groene levendige kleur staat dicht bij de natuur en combineert mooi met andere kleuren.

Windlichten en Lantaarns
Windlichten en lantaarns zijn echte sfeermakers voor zowel in de tuin als voor binnen. Combineer verschillende soorten windlichten en lantaarns met elkaar voor een mooi effect zoals lantaarns in natuurlijke materialen met eenvoudige strakke lantaarns van glas.
Om je lantaarn een meer buiten gevoel te geven, kan je deze vullen met wat zand en mooie stenen en een mooie dikke kaars. En windlichten met een paar mooie stenen met een glans geeft een mooi gezellig licht effect en geeft het gevoel van een warme zomeravond.

Natuurlijke Materialen
Wil je buiten meer naar binnen halen, dan kunnen de natuurlijke materialen als hout, rotan of linnen natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende mooie woonaccessoires in natuurlijke materialen die je toe kunt voegen aan je interieur. Een trend van het moment is rotan, bijvoorbeeld een rotan stoel met een lekker plaid en kussen. Rotan past perfect in een bohemian stijl interieur. Heb je meer een industrieel interieur, kies dan voor stoere houten accessoires. Hou je meer van neutraal, een rond jute vloerkleed brengt gelijk de natuur in je interieur.

Botanische Prints & Dieren prints
In ons vorige blog schreven we er al over, sierkussens met prints, een gemakkelijke manier om een twist te geven aan je interieur. Prints zijn er in verschillende soorten, kies voor dieren prints en botanische floral prints, om buiten naar binnen te halen. Wil je meer een botanische sfeer in je interieur, dan is het leuk om te kiezen voor een bloemenprint of plantenprint behang. Maar er zijn ook genoeg eenvoudige alternatieven; Kies voor sierkussens met een kleurrijke bloemenprint en combineer deze met kussens met een botanische print in neutrale kleuren. Hou je van een dierenprint zoals bijvoorbeeld een luipaard print, maar vind je een kussen in die print net wat te veel? Kies dan voor woonaccessoires zoals kandelaar in de vorm van een dier. 

 

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd